Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Nick:HermesS Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Zadne ale wiem o co kaman Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:hermess8 Dlaczego Ty:Bo myśle że będe dobrym adminem na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:7 do 10 godzin dzienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zadko Cie widać a poza tym gdzie link z gt ? ;d jestem na nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Niestety jestem na nie: -nie widuję na serwerze -link do GameTracker'a -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 7-10h na cs'a? Ja po GT widzę 30min dziennie na serwerze. Brak doświadczenia, a znajomość amxx na poziomie 8? Nie sądzę. Do tego podanie napisane na "odwal się". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Marca 2015 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi