Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nick : Richard Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 10.03.2015 - nie wiem do kiedy jak wrócę to będe. Powód : Na początku chiałem usprawiedliwić swoją dwu dniową nieobecność z powodu braku internetu , awaria neta potrwa jakiś tydzień czas jakas banda idiotów wykopała światłowody przypadkowo . A urlop biorę dlatego ,że wyjeżdzam na 2-4 dni do znajomego . Mam nadzieje ze do czasu powrotu wszystko wróci do normy . Jeszcze raz przepraszam za moją nieobecność , Pozdrawiam Richard Ps. Post napisany z biblioteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Okej, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi