Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 zglaszam sie jeszcze raz jestem tu nowy i nei mogwe wejsc na serwer to jest dziwne i dlaczego mam robic 100 reklam za czyjesz glopoty prosze h@ o rozpatrzenie tego i prosze o nie zamykanei tematu najlepiej zamknac bo pan moderator nie ma problemu a wy zamiast pomagac to temat zamykacie :( i jak tu maja gracze przybywac jesli nie potrafi mi nikt pomoc na tej sieci bo to jest chore ze ja tu wogle nie wchodzilem na serwery a ban jest jakis prosze jeszcze raz o pomoc bardzo prosze h@ serwerowni Server # 62 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina N. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : 94.23.88.66 : 27281 [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.149.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. nie wiem co to ma byc jestem tu po raz 1 i nei moge wejsc na serwer pomocy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 sproboj usnac pliki z cs i wgrac od nowa (najlepiej na drugi dysk jak posiadasz dwa ) zmien miejsce docelowe instalacji oraz wyczysc rejestr i zobacz czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 robile mwszystko i nic to jest smieszne a ciezko tu u was o pomoc widze naprawde myslalem ze naprawde tu ludzie naprawde sa za angazowani ale myle sie chyba bo dlaczego czlowiek nie winny ma cierpiec przez jakiegos idiote co reklamowal a ja za nic nie moge wejsc na serwer pomoze ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Człowieku, pomagamy ci cały czas a ty narzekasz. Miałem to samo i zrobiłem te 100 reklam, dużo czasu to zajmuje, ale nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ok dobrze to prosze o zamkniecie tematu dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi