Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Tomek 23 Godzina, data zdarzenia: 13 z groszami, 13.03.2015 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 83.142.56.31 Uzasadnienie: Mam wstawić ssy na forum ale już przeszukałem wszystkie foldery i nie mogę ich znaleźć, wyszukiwarka de_dust2, ani jpg nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Uzupełnij wzór. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kieruj się tym poradnikiem, który powinien pomóc: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że na dostarczenie screenów masz 24 godziny od momentu zbanowania. W przeciwnym wypadku jedyną opcją w celu uzyskania UB będzie wykonanie własnoręcznie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Już ponad godzinę szukam, csa mam jakiegoś przerobionego, ściągniętego z neta, zapisanego mam na dysku D: a z tego poradnika skorzystałem i może 2 pierwsze foldery znajduje, a reszta, nie ma takich folderów nawet jak wpisuję w wyszukiwarkę. Najwyżej nie pogram sobie na tym serwie, jest wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Niestety kolego, albo ssy, albo 100 reklam. Nie ma innej opcji. @edit Czas na wstawienie ssów minął. Bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi