Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Twój nick podczas gry:niZiol Godzina, data zdarzenia:13:15 14.03.2015 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: 'STEAM_2:0:2073469382' Uzasadnienie: Grałem sobie naromalnie zrobiłem ace i nagle bana dostałem ss'y: http://speedy.sh/K8kmh/ssy.rar takie ss'y znalazlem pod halflife.00 itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Co to są za screeny? Mają być w formacie .tga z dnia dzisiejszego. Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że na dostarczenie poprawnych screenów masz 24 godziny od momentu zbanowania. W przeciwnym wypadku jedyną opcją na UB będzie wykonanie własnoręcznie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 juz dałem dobre ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 a to sie pierdolcie macie problemy japierdole przepisy ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Kolega grał na sofcie, stąd ten format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 to jak jamam grac jak mi inna grafika nie pójdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi