Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Nick cheat`era:KOsi?Co Godzina, data zdarzenia:15.03.2015, godzina ok. 00:20 Mapa:DD2 80.72.43.106:27027 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):http://zapodaj.net/f7cbe92ce76b0.jpg.html STEAM_ID/IP cheat`era: Steam_ID: 0:1:19107235 http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:19107235 Uzasadnienie:Ide sobie w okolice anarchi na dd2 i nagle bania mówie cóż ktoś skanuje . Ide drugi trzeci raz znowu bania hmm już coś mi nie pasowłem więc mówie sprawdze numer steam wchodze i oczą uwieżyć nie moge jakich cziterów na serwerze mamy Przedstawiam link do banid.pl myślę, że więcej pisać nie trzeba ZBANOWANI ZA CHEATY: 0:1:19107235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 M-H nie współpracuje z BL, więc czekam za demkiem, albo temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 14 Marca 2015 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 zwykły skan na anarchie ok rozpisz demko to nie jest dzial dla Ciebie Jako oskarżony mam prawo się wypowiedzieć ( wkoncu temat dotyczy mnie ) Rozmawiałem z autorem tematu na serwerze i z tego co mówił nie ma zamiaru wstawić i rozpisać demka wiec temat pewnie będzie do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 zwykly skan na anarchie ahahahaha ok rozpisz demko to nie jest dzial dla Ciebie a oglnie jak wyzej more rozpisz demko , po drugie pamietaj ze sa pokazywane pkt. za strzal jak ktos skanuje i sprawda i trafi to skanuje dalej logika gry p.s- nie raz gralem z tym graczem i nie widzialem aby mial jakies czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Brak zainteresowania autora + brak demka. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi