Gość Guest Napisano 15 Marca 2015 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Siemka mam problem z screenami , zostały one mi zrobione dziś przed chwilką więc wychodze z Cs-a szybko wstawic je a tu boom nie ma . Windows 7 cs non steam cs 1.6 PRO C>Program Files>Cs1.6PRO>Csstrike i nie ma ss może ktoś jakoś doradzic gdzie je znaleśc ?? Grałem czysto a SS nie ma ;( Może to wina że mam NS PRO i Windowsa 7 bo na Cs-Opole tak miałem jakis plugin czy cos i nie miałem ss ;/ Proszę o pomoc i UB bo chciałbym wbijac odznaki [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Quexy [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2061044506 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 95.49.38.96 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał, łap poradnik http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że masz na to 24h od momentu zbanowania, jeżeli nie wstawisz na czas jedyną szansą będzie zrobienie 100 reklam naszej sieci. @@ Czas na wstawienie minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi