Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia:14:03 16.03.2015 Mapa:de_aleksandra STEAM_ID / IP:79.184.208.116 ' Uzasadnienie:Nie mam admina i dostałem bana niby za podszywke [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : : ) [AMXBans] Reason : ' Podszykwa. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1858481531 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.184.208.116 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Może Admin @Amore się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 I ile bd kurde czekać 2 dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Przepraszam,że się wypowiem(tak wiem,pewnie upomnienie),ale dlaczego Amore ma się wypowiadać?Ostatnio dużo podszywek latało a DrugiPoBogu przez dłuższy czas był nieobecny na serwerze.Informacje o tym,że nie ma admina i o tym,że wrócił napisał po dostaniu bana(temat w :admin cod 45k). Zamiast dać ub od razu bo widać teraz,że on grał to nie wiadomo po co czekacie na wypowiedź admina banującego.Skoro jest nonsteam i nie ma uprawnień to chyba jasne,że można przypuszczać podszywkę,nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Byłem przy tym jak dostał bana i popieram Kreatywnego iż latało pełno podszywek podszywali sie pod ADMINOW i jak już wspomniał napisałeś dopiero po dostaniu bana że wróciłeś Pozdrawiam Drugi Po Bogu zaiwestuj w STEAM to nie bedziesz banow dostawal za podszywke proste i logiczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W takim razie wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi