Keep calm and Follow me Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Pierwszy Kanonier! Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa: dust_2002 STEAM_ID / IP: 89.65.170.148 Uzasadnienie: Admin 7aro nie do konca ogarnal regulamin oraz miejsce tzw resp. Od kiedy na ww duscie TT rodzi sie w wodzie? ile jeszcze qrwa takich tematow bedzie? Prosze Fajter zrob cos z nimi bo sie grac nie da. Prosze o szybkie ub. Zabilem Xuresa w 3 sekundzie - prawda , ale nie na respie ( czego zakazuje regulamin) a w wodzie gdzie jest to juz dozwolone.!!! Zaproscie admina 7aro a na pewno przyzna sie do bledu. WIec dowody zbedne sa. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed uplywem 7 sek' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1141276226' [AMXBans] Twoje IP: '89.65.170.148' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 W takim razie zapraszam Admina @7aro do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Niestety ale jestem zmuszony poczekać na HLTV. po 1 nie mam kolegów (jestem RUDY!!!) po 2 mam zmaterializować Tobie moje myśli w postaci jpg ? po 3 kilka osób zgłaszało na u@ nie zwróciłem uwagi nawet kto jeżeli ban okaże się nie słuszny to dostaniesz ub a ja ładnie przeproszę. Rzeczywiście się pomyliłem wprowadzono mnie w błąd moja wina ze posłuchałem się ludu aby wydać decyzje o banie. PRZEPRASZAM za bana i utracony czas poza grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 to na jakiej podstawie mnie zbanowales? bo ci kolega napisal na u@ ? bo nie rozumiem w takim razie poczekam na hltv i twoja wypowiedz /http://hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1503161721-de_dust2002.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 poczekajmy na hltv i wszystko się wyjaśni jeśli gracz strzelał do wody to ban nie słuszny jeżeli strzelał na resp tt ban słuszny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 zamknijcie temat - hltv jest - widac wyraznie ze nie zlamalem regulaminu - ban z chu*a . Dla zainteresowanych 3:20 - 6:25 Ban minal wiec mozna do archiwum wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi