Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Odwołanie od bana Twój nick podczas gry: VIPERS Godzina, data zdarzenia: nie zdarzyło sie Mapa: BRAK STEAM_ID / IP: 95.40.162.177 Uzasadnienie: Witam, gdy pierwszy raz próbowałem połączyć się z waszym serwerem wyskoczył mi komunikat "ZOSTAŁEŚ Zbanowany" nigdy wcześniej nie miałem styczności z waszymi serwerami. Prosze o pomoc (Ban na wszystkich serwerach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Niestety w bansie ani na nicku, ani na IP nie ma nic. Spróbuj zresetować internet, ponieważ żadnego aktywnego bana nie mamy w bazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 a może na tym :??? Adres IPv4: 95.40.162.178 Maska podsieci IPv4: 255.255.255.252 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Problem zażegnany. Gracz już może wbić na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi