Gość Guest Napisano 16 Marca 2015 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam z racji że poprzedni temat dotyczący auto bh na dm został zamknięty byłem zmuszony założyć nowy temat z prośbą o usunięcie tego skryptu z Deathmatchu niektórzy pewnie spytają dlaczego ? a to dlatego że ten skrypt niezwykle irytuje wielu graczy (mowa tu o graczach starszych), którzy przywykli do "NORMALNEJ" rozgrywki a nie dziecinady która prowadzi do wku*wienia i opuszczenia serwera. nie długo na waszym serwerze bedzie pusto albo bedą tam grac same dzieci.... i tu wiem ze nie obchodzi was kto gra bo liczy sie hajs jednak jeśli chodź trochę zależy wam na graczach to prosiłbym o przemyślenie tej że propozycji usunięcia tego skryptu. I na koniec jeszcze jedna mała rzecz jeśli chodzi o serwer DM, tickrate.... o rany na wielu serwerach jest używany tr 128 a na waszym 64 to również w mniejszym stopniu trochę zniechęca ten kto wie na czym polega różnica po między tr 64 a 128 bedzie wiedział o co mi chodzi więc moim zdaniem też przydała by sie mała zmiana. To było by chyba na tyle myśle że przemyślicie to co tu napisałem a jeśli nie to trudno stracicie tylko kolejną osobę grającą na waszym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi