Gość Guest Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Hubcio *_* Godzina, data zdarzenia: 17.03.2015 - 13:30:49 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 194.31.48.2 Uzasadnienie: Grałem na serwerze ONLY DD2 noi mnie zabili i czekałem aż sie zakończy runda noi czekam a tu patrze że dostałem bana. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Hubcio *_* [AMXBans] Reason : ' aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 766922679 ' [AMXBans] Your IP : ' 194.31.48.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Nie miałem wcześniej aktywnego bana. Admin przez którego zostałem zbanowany to : ~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Na Twoim ip widnieja 4 aktywne bany. Ale już widzę, że wszystkie bany na różnych serwerach. Poczekaj na ub-team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Okej poczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Na twoim IP są 4 aktywne bany. Nie ma mowy o UB, jedyna opcja to zresetować router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kolega wyżej wszystko wyjaśnił co masz zrobić jeżeli chcesz UB. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi