Psylocybeusz Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hej. Z tej strony Konrad. Znany jako Królestwo Grzyba Psylocybeusza. Znamy się z serwerów CS 1.6. głównie DD2/INF oraz DD2 #2. W jednej z rozmów wyszło na jaw, że jednym z moich zainteresowań jest tw. urbex, czyli eksploracja opuszczonych lokacji. W związku z obietnicą złożoną w grze, publikuję krótki filmik, który ostatnio wyprodukowałem. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 17 Marca 2015 Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Fajne Lubię takie coś! Zapraszam do Świdnicy, też mamy coś do zwiedzania https://qbanez.wordpress.com/2012/04/22/384-opuszczony-szpital-w-swidnicy/ byłem tam i polecam Szpitale lepiej się zwiedza :> Szczególnie wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psylocybeusz Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 del. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psylocybeusz Napisano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Hej. Dzięki za dobre słowo. Byłem w Świdnicy, w szpitalu, dnia następnego. Film niedługo. Co do podobnych miejsc, byłem w Legnicy, ale mam 2h surówki - zanim zmontuję minie parę dni. Mieszkam na pograniczu lubuskiego i dolnośląskiego. W okolicy wielkopolski jest jeszcze przychodnia: [media] [/media] Obok przychodnim, we Wsi Pałac. [media] [/media] Będziemy w kontakcie. W Świdnicy bywam przynajmniej raz, czasem dwa razy w roku z teatrem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi