Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Wesoly Henio Godzina, data zdarzenia: 15:15 , 18.03.2015 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 81.190.91.18 Uzasadnienie: Wczoraj wrzucałem ssy, a że nie cheatuje, to dostałem ub. Dziś pograłem chwilę i ban - aktywny. Jeśli mam codziennie sie odwoływać przez brak kompetencji jakiegoś admina, to dziękuję za takie granie. O co tu chodzi? Proszę o wyjaśnienie sytuacji i ub, bo nie używam cheatów. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Jako admin dd2/inf bardzo przepraszam za tę sytuację. Byłem przy tym i było to nasze wspólne niezrozumienie. Taka sytuacja się już nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi