Gość Guest Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witam wszystkich Na imię mi Bartosz, mam 22 lata i mieszkam na Śląsku. Miałem się przywitać wcześniej ale musiałem pozbierać chęci Ogólnie to wracam do gry po dłuższej przerwie. Trafiłem do was przez przypadek szukając jakiegoś dm na szybko, postrzelałem i mi się spodobało. Wcześniej grywałem przez 5 lat na innej serwerowni która się rozpadła (nie mam na celu nic reklamować, to tylko taka informacja jakby ktoś był z niej a grał teraz tutaj ), nosiła nazwę cs-fpg. Zaczynałem tam jako user tak jak u was, a kończąc jako Black List'a a na końcu Junior Administrator. Także mam bardzo duże doświadczenie odnośnie forum jak i samego cs'a, łącznie ze sprawdzaniem wszelakich ss'ów z gry oraz banując haxów poprzez demka. Miałem także kilka serwerów pod swoja opieką, takie jak COD czy WAR3. Łączny starz gry w 1.6 wynosi 9 lat. Mam nadzieje, że jak nie będzie większych przeszkód i będę miał chwile czasu postaram zagłębić się bardziej w forum jak i w samo "życie" na nim. Jak pisałem wyżej możecie mnie złapać na DMDD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To widzimy sie na dd2+dm ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Siemano zapraszam także na odd2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 18 Marca 2015 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 hejka zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Marca 2015 Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi