Atnam Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nick:Atnam Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre,posiadałem już na tym serwerze admina Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/8 Staż w CS-sie:Ok 5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Otóż jest kompletny brak adminów na serwerze. Wiem moje godziny na dzień dzisiejszy nie są zadawalające ponieważ było to spowodowane komputerem którego i tak staram sie jakoś naprawiać ale jak na razie jest ok. Co do godzin postaram sie je nabić w kilka dni i będę się starał być na serwerze codziennie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-2 w tygodniu w weekendy już trochę dłużej Kontakt:Steam Pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Atnam/80.72.40.110:27020/ Proszę o rozpatrzenie tego podania i jak powiedziałem OBIECUJE nadrobić szybko te godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 JESTEM NA TAK Ogarnięty i kulturalny , PORADZI SOBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 na tak ogar i zgłasza haxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Podanie przyjęte, ale chcę widzieć znaczną poprawę aktywności z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 20 Marca 2015 Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi