Gość Guest Napisano 21 Marca 2015 Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Nick:dj poloweczka Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): błem adminem pół roku w cs 1.6 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: w cs'a gram około 5 lat a w CS GO 5 miesięcy Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ umioem zadbać o serwer często wchodzę na niego oraz jestem miły Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 30 minut do 2 godzin w weekendy dłużej Kontakt: poprzez steam nick dj poloweczka (w avatarze logo realu madryt Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/dj%20poloweczka/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Wiek,doświadczenie mi pasuje ale to tylko tyle w tym temacie. Nie kojarzę cię w ogóle z gry na serwerze ;( Więc będąc konsekwentny daje Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem neutralny, gdyż nie kojarzę Cię z serwera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi