Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick:EliminatOr Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem):mam admina na (takim jednym ) Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:gram ponad 10 lat Steam / NonSteam:Ns Dlaczego Ty: Bo ja gram długo na serwerze i mam doświadczenie, zgłaszam na u@, wiem że admini mają dużo spamu i chciałbym pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:okolo 4 godziny wiem że nie dużo ale zawsze to coś Kontakt:Pw Link do GameTracker'a:Nie mam, Wiem że nie spełniam wymagań ale serce mi wali gdy ktoś gra na czitach a inni muszą się z tym męczyć Proszę o łagodne oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Chyba kpisz?Nie spełniasz wymagań.NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Z tego co widze to takiego kogos wgl nie ma w GT. Na serwie tez nie widzialem Czitow na serwie juz prawie niema A Konto jest pod podanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Żartujesz? Od razu odrzucam. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi