Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Nick: irzykiolo97 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina nie raz na 1.6 na go będzie to pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie: 6 lat 1.6 ponad 4k h w go jakies 103h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Hmmm często przebywam na serwerze jestem znany i myślę , że lubiany przez wiele osób na serwerze. Jestem w dzien jak i w nocy a wiadomo cziterzy nocą / dzieci piszczący do mikrofonu itd. Myślę , że się nadam ale to już zdecydują osoby które tam grają i oczywiście adminstracja Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do 8h dziennie czasami więcej Kontakt: Steam: irzykiolo97 Skype: trynkiewiczz Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/irzykiolo97/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 grając na serwerze widuje go często Na Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 irzykiolo jest wporza bardzo przyjazny typek fajnie się znim gada śmieszny i gdy on siedzi jest miła atmosfera poprostu debesciak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Wg. mnie nie spełniasz tego podpunktu - "Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze", jesteś niekulturalny względem innych graczy. Obecnie jestem na nie, zmień swoje zachowanie, miej dystans do gry a będziesz dobrym adminem w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nie. -Popraw kulture, przestań wyzywać i przeklinać. Masz za dużo spin. Zawsze jak ja jestem to votujesz kogoś za wywaleniem bo On zaczął Tobie odpowiadać na obelgi;) -Pożyj na 4-um bo konto zrobione pod podanie. Tak pozatym wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Czesc, gralem kilka razy znim wydawal sie w porzadku, lecz dzisiaj pokazal na co go stac, przeklinal, wdawal sie w zbedne dyskusje i prowokowal, bez rekomendacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem na Nie. Grasz często, ale twoja kultura pozostawia wiele do życzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi