Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Mam taki problem około 3 dni temu zakupiłem ofertę premium NINJA mam taki problem ze na ninjy mnie widać co mam zrobić liczę na szybką odpowiedź @ale ogólnie mnie widać nawet jak mam nóż podeszedł do mnie bretti czy jakoś zabił mnie spytałem się go czy było mnie widać a on powiedział że tak pewnie mi się klasa zbugowała czy coś;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pamiętaj, że gdy jesteś na ninji to tylko na nożu jesteś niewidzialny, wiesz o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Na serwerze istnieje też perk "EagleEye", który umożliwia widzenie niewidzialnych. Ponadto ninja jest łatwa do wytropienia na różnych mapach i w wodzie. Wbrew pozorom trzeba umieć nią grać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Problem chyba już nie występuje gracza widziałem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi