Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 bez podstawne banowanie na serwerze ''Fleshe celowe + nagminne przeklinanie. (Dowody posiadam).'' Chciałbym zobaczyć te dowody a te fleshe sobie wymyslila bo był jeden przypadkowy a podala w liczbie mnogiej dopisując ze celowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Wzór albo temat leci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Pokaże screeny (dowody) na życzenie pana bednarka nawet bez wzoru, nie ma problemu . 1. Ban dawno minął, płacz o bana na 30 minut, to uwielbiam <3. 2. Dowody przedstawiam poniżej: RADZĘ NASTĘPNYM RAZEM UŻYWAĆ RADARU . 3. Kolejną sprawą jeszcze jest pewien screen: Pan @TopekZDR kilka dni temu napisał mi na PW wiadomość z tym, co na screenie jest w ' ', także jestem w tysiącach procentach pewna, że kierował nick w stosunku do mojej osoby, a mnie osobiście to obraziło ;]. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 no tak flesh był jeden wiec czemu podalas w liczbie mnogiej dopisując ze celowo a ten nick może znaczyc wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 no i te twoje nagminne przeklinanie ja tam widze 1 zdarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Z tego co widzę to dowody są. Na ss'ach wszystko widać, z tego co wiem to uczepiłeś się do Danke:*. Ban dawno minął a po drugie dalej nie widzę wzoru tak więc skarga nie słuszna. Następnym razem przemyśl czy warto taką skargę pisać tym bardziej, że to ban tylko na 30 minut. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi