Gość Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Brak Source Support w legendzie na dole. Oraz jak już ktoś będzie dłubał to dodatkowo możnaby było: Dodać kolor taki jak ma cała grupa admin serwera Zarzucić po dla tych wysuwajacych się grup tak żeby estetycznie bylo Tak wiem. Kolor zielony i czerwony bla bla... Niestety takim kolorem zrobiła mi się ramka i takim napisałem, żeby było jasne i przejrzyste.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Cóż wspominałem już o tym, że wypadałoby to zmienić. Zapewne nie miał czasu. Mam nadzieję, że ktoś się tym zajmie admini techniczni czy @Procentowy. Wypadałoby np zaktualizować opiekunów, bo jest grupa "Opiekun adminow TF2", a nie ma tam paru z obecnych np dd2/bf4/cod itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Brak "Redaktora FanPage'a" i "Redaktora Naczelnego FanPage'a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi