heaVeN. Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Siema, chciałbym wam się podzielić z moim problemem xDD Czyli ping.. Mam bardzo często, że skacze mi nawet do tysiąca.. Ale to akurat rzadziej. Częściej 400-500-100.. Tak dalej i tak dalej. Masakra, nic nie mogę pograć, bo lagi, że mnie wywala od razu z cs'a na pulpit. Jak coś mam windows 8.1 Liczę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jeżeli masz ruter to radzę podpiąć bezpośrednio z modemu pod komputer. Miałem to samo i pomogło. Daj znać czy u cb też podziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Z czego masz internet ? Możliwe, że bardzo duża grupa ludzi korzysta z tego samego łącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jeśli masz radiówkę zgłoś to do dostawcy bo prawdopodobnie mogli wrzucić za dużo odbiorców na jeden węzeł i jest obciążenie.... Ale to jest możliwe tylko wtedy gdy w nocy albo nad ranem masz ping normalny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ja mam ping normalny czasami w popołudnie, wieczorem napewno. A rano to już całkiem ładnie chodzi. Ale mi chodzi o to, co na to poradzić, z tego internetu korzystam dużo lat i jeszcze mnie nie zawiódł.. Chociaż lepszy mógłby być. Mam netia router, a firma dialog.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jeżeli masz modem i ruter osobno to wyłącz ruter i przez kabel podepnij modem do komputera. U mnie to zawsze pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Daj znać czy problem nadal Ci doskwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nadal mam z tym problemy.. I teraz dochodzi mi nawet do 500.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi66 Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Spróbuj wyłączyć wszystkie nie potrzebne procesy w systemie, przeinstapuj CSa, bądź masz zajechany komputer, formata też radziłbym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi