Gość Guest Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nick: Reebok~ Wiek: 17 25.02.1998r Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na około 30 serwerach różnych serwerowni. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Dał bym sobie 7-10 Staż w CS-sie: Na NS 6 lat , i na Steam'ie około roku. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bywa że na serwerze nie ma adminów, (np: Dzisiaj 24.03.15. Wszedłem sobie rano na serwer i wszyscy latają sobie po txt. Mało tego, wyzywają, nadużywają mikrofonu, i był jeden odpalony, a patrzyłem w kontakty na steam, nie było żadnego admina...) Dlatego chciałbym dostać admina. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W weekend, do 7h, a w dni powszednie około 4/5h Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198161054665/tradeoffers/privacy GameTracker: http://www.gametracker.com/player/Reebok~/80.72.40.110:27027/ Poprawie... Proszę jeszcze to: http://www32.zippyshare.com/v/TX49KuDh/file.html To demko przedstawia chwilę w której admina nie ma na serwerze a ludzie się przez taką osobę denerwują Z góry, dzięki i pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Sory ale na NIE Na u@ wgl nie zglaszasz Kulturą to ty nie grzeszysz Na serwie aktywny na nowo od tygodnia moze więcej... Znajomością regulaminu też nie grzeszysz o czym świadczą wielokrotne bany za txt skan przed 7s czy też miny lub kulture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Sory ale na NIE Na u@ wgl nie zglaszasz Kulturą to ty nie grzeszysz Na serwie aktywny na nowo od tygodnia moze więcej... Znajomością regulaminu też nie grzeszysz o czym świadczą wielokrotne bany za txt skan przed 7s czy też miny lub kulture. Popieram Hazarda.Na u@ to coś zgłosisz od święta.Mam również wątpliwości co do wieku no ale...nic nie udowodnie niestety.+....wysyłasz linki ze swoim podaniem?Jaja sobie robisz człowieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Na NIE. Nie zglaszasz na U@ Jestes od paru dni na serwie Jestes nie ogarniety Kultury to wgl nie masz Wgl nie znasz regulaminu NA SERWIE WYSYLASZ LINKI Z TWOIM PODANIEM !!!!!!!!!! JESZCZE RAZ NA NIE ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Popraw swoje zachowanie i złóz podanie za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi