Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 witam, mam taki problem że na mojej przeglądarce nie mogę wejść na forum, ponieważ wyskakuje mi : SQL Error An error occured with the SQL server: This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above. ? Return to the index Proszę o rozwiązanie problemu ponieważ u siebie nie mogę wejść. Problem występuje na Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ja przedwczoraj miałem to samo przez 2 godziny na firefox'ie więc wątpię żeby była to wina chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 dobra błąd narazie ustąpił. do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Gdy forum jest zbyt obciążone dzieje się właśnie coś takiego. Zazwyczaj trwa to kilka minut. Wybaczcie, że w zamkniętym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi