Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dostałem znów bana serio...... godzina ok 20.00 Admin nie mam pojęcia zwiesił mi sie cs ss nie wiem czy tot te mam tylko te :;/ http://speedy.sh/zKgFq/Desktop.rar http://speedy.sh/zKgFq/Desktop.rar Prosze o ub jestem niewinny admin grał na klasie Szatan(mega premium) od mod 201#2 Nie mam innych ssów zwiesił sie mi cs .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Muszą być te drugie przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 nieeee [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina That Venix. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Thei. [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1483623408 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.99.143.130 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mam coś [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina That Venix. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Thei. [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1483623408 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.99.143.130 ' [AMXBans] ======================================= zapomniałem żeby nie pisać post pod postem sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 UB. Poinformuj admina serwera, że wrzuciłeś ss'y na forum i otrzymałeś UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi