Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Nick: TEAM PENTAGRAM | NEO[t] Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka serwerów, własna sieć Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Cóż mogę napisać innego niż moi poprzednicy. Nie ukrywajmy, admini rzadko wchodzą (nie wszyscy) ale momentami nie da się grać. Chce spróbować chociaż na okres próbny (dawno admina nie miałem w rękach). Nie patrzcie na posty bo co by to zmieniło? 10,15,100? Nie mam wbitych 30h, 25+ jest ale myślę, że można przymknąć na to oko Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h w zależności od wolnego czasu, pracy i innych zmiennych Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/TEAM%20PENTAGRAM%20|%20NEO%5Bt%5D/80.72.40.110:27020/ - link może nie działać przez spacje w moim nicku, trzeba mnie znaleźć ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem na Tak. Często widzę na servie. Zglasza sporo czitów, zazwyczaj poprawnie. Na minus: oczojebny kolor czcionki w podaniu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem też ZA Często gra Steam Wiek Dobry kolor,podkreśla zalety gracza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem na TAK -Kojarzę z serwera -Zgłaszasz czitów -Dasz radę -Wiek -Steam na pewno ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Oczywiste Gra często, nie stwarza problemów. Adminów potrzeba i chłopak się nadaje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Na Tak. Aktywność. Zgłasza na u@ dość często, nie zawsze trafnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Jestem na TAK + Godzinki są + Często cię widzę na serwerze + Masz duży staż oraz miałeś własną sieć więc masz pojecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi