Gość Guest Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Nick: MrMagister432 Wiek: 16 lat (niestety, inni szybciej przechodzą mutację inni wolniej. U mnie się chyba dopiero zaczyna) Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy na 1.6 miałem admina, lecz na cs go bedzie to pierwszy raz Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: prawie 3 lata w cs 1.6/ cs go 110h gry Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Proste. Często przebywam na serwerze, jestem znany przez większość graczy i przez większość lubiany (ale nie jestem pewnien ), jestem w dzień jak i w nocy więc to + bo ostatnio jest plaga cziterów i dzieci piszczących do mikrofonu. I chyba się nadam ale to już decyzja graczy i oczywiście adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Codziennie po kilka h (3-6). W weekend gram cały czas. Kontakt: Steam: MrMagister432 / Skype: mrmagister432 Link do do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/MrMagister432/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Tak Spełniasz wymagania i często jesteś na serwerze, a jak mówisz przez micro nie masz piszczącego głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jestem na Tak Kojarzę ci z serwera, mikro nie słyszałem ale to nie jest największy problem, aktywność to podstawa a ty jesteś aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2015 Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Hahaha, serio? ;D Mi się tam buzia nie zamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Jestem na Tak. Jesteś aktywny i kulturalny co jest podstawową cechą dobrego admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Na TAK. *Z GT wynika, że jesteś aktywny. **Steam. ***Wiek. ****Ładnie napisane podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Dziękuje poraz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Jestem na tak. + Widziałem Cię na serwerze. + wiek + na pewno ogarniesz admina. + Mutacja to nie wszystko, jeśli jesteś spokojną i normalną osobą to daleko zajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 No na Tak znaczy na wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 nie dziękuj wszystkim a jak chcesz podziękować to za pomocą pw bo tak to zaraz ktoś powie ze spamisz dadzą ci 10 lub 20 % warna i nie będziesz mógł dostać admina z warnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi