Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam, Kupiłem VIPa na serwerze poprzez przelew bankowy w piątek 20 Marca. 24 Marca adminowi na PRIV (aquax) podałem dane tj. steam id, nick i ip serwera na którym gram. Najpierw był jakiś problem z dodaniem do bazy serwera, ok myśle spoko, doda jak się tam dostanie. Wczoraj pisał, że za pół godziny doda i do tej pory brak reakcji. Czy tutaj zawsze są takie opóźnienia z dodawaniem zakupionych usług? Trochę to zaczyna być irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nwm. Ja zawsze kupowałem i miałem z miejsca dodane, nie wiem czemu taka olewka występuje wobec Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nie mam pojęcia. O godzinie 15 admin napisał na GG, że dodał + gratis 5 dni za czekanie ale daje nie działa. Jest to VIP na steamid, więc raczej powinno z miejsca działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Marca 2015 Administrator Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dodalem Ci przeciez juz 3 razy. Sprawdz teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No to nie wiem o co chodzi, bo właśnie wszedłem na serwer i po VIPie ani widu ani słychu Możesz wkleić całą linijkę z serwera odnośnie mojego VIPa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi