PsychoCiocia Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Nick:PsychoCiocia Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie słabe. Prowadziłem parę lat temu swój skromny serwer. Od czegoś trzeba zacząć Znajomość AMXX (W skali 1-10):myśle ze z 3. Podstawy ogarniam Staż w CS-sie:ok 8 lat. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Myślę że bym się przydał, gdy jestem bez problemowym chłopakiem, nie osądzam pochopnie a także często jestem online. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:średnio z 3 - 4 godzinki są dni że nawet dłużej Kontakt:Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/PsychoCiocia/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Na tak. Wiek jest, staż jest, steam jest, godziny są. będą z niego ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ty Steam ? Nie widziałem jakoś Jestem ZA Wiek Aktywny Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No nareszcie... W koncu tworzy się grupka ogarniętych ludzi do zrobienia porządku na DMie 3x TAK przechodzisz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Cicia, w końcu nie będzie ssów ;D Na tak. Zgłasza dużo, wiek, aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi