FiGhT3r Napisano 27 Marca 2015 Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Kristo [P] Jak masz na imię ? [O] Łukasz [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 18 ale już nie długo [P] Kiedy urodzinki ? [O] Październik [P] Masz dziewczynę ? [O] Posiadam [P] Będziesz pilnował świętej zasady Multi-Head w Q&A ? [O] Oczywiście.Pamiętam co grozi za jej złamanie Wandi [P] Czemu jesteś gruby ? [O] hmm , nie wiem .A skąd masz takie informacje na mój temat ? HaZarD974 [P] Skąd sie wziąłes na M-h [O] Już dokładnie nie pamiętam , wciągnął mnie w to brat [P]Ile juz tutaj jestes? [O] Jakby nie patrzeć to coś koło 4 lat ;p [P]Jak osiągnąłeś to kim jesteś? [O] Po prostu starałem się , sumiennie wykonywałem to co do mnie należało , a nawet trochę więcej ;d Trik3r [P] Kiedy w końcu schudniesz? [O] Na razie nie planuje . [P] Jak to jest być najgrubszym w klasie? [O] Czuje się z tym całkiem ok .Nie mam takich problemów jak ty ze swoim małym na basenie [P] Widzimy się na zlocie? [O] Jak będę miał czas , i jak ty dasz rade przyjechać to jak najbardziej . [P] Długo będziesz robił masę? [O] Masa ponad wszytko . [P] Planowałeś zrobić rzeźbę? [O] Już dawano zrobiona . [P] 3 cechy twojego charakteru to? [O] Optymistyczny , ambitny ,pomocny Malu [P] Ile ważysz oraz mierzysz? [O] coś około 190 cm i 103 kg [P] Kiełbasa czy kaszanka? [O] zależy co jest w lodówie [P] Smażone czy gotowane? [O] Gotowane . [P] Piwo czy wódka? Wiem, że mszalne też lubisz na parafii popijać [O] Najlepiej to piwo z wódką .Za mszalnym nie przepadam bo słabo kopie . [P] Ulubiona gra poza cs i majnkraftem? [O] GTA [P] Kiedy założysz fejsbuka? [O] Do szczęścia mi nie potrzebny jak na razie nie wiem . [P] Na jakie auto zbierasz? [O] Audi a6 lub BMW e60 <3 [P] Twój idol z dzieciństwa? [O] Bob Budowniczy [P] Masz rudą brodę? [O] Niestety nie [P] Czy Twoje życiowe motto to "Moje priorytety to kotlety"? [O] Raczej nie wole coś w stylu najpierw "najpierw masa potem masa" [P] Będziesz na zlocie? [O] Raczej tak . SzamaNeq [P] Marzy ci się awans na sieci? [O] Marzy to za dużo powiedziane ,lecz gdybym dostał taka propozycje pewnie bym nie odmówił ,choć wiem ze wiąże się to z poświęcaniem większej ilości czasu sieci Marze raczej o fajnych wakacjach . [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Rożnie prawie wszystkiego najczęściej zależny to od warunków w których przebywam ale najbardziej lubię dobra pompę [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo ? [O] Jasna sprawa szefie ! *=EnZo=* [P] Jesteś rudy? [O] Nie [P] Dlaczego jak byłeś sam na serwerze to błagałeś mnie żebym ci pomógł? [O] Nie przypominam sobie takiej sytuacji .Chyba mówisz o tym kiedy kazałam Ci ruszyć du** i wreszcie zacząć coś robić . [P] Ile ważysz? [O] około 103 kg [P] Ale bez jaj [O] To nie wiem .Odlicz sobie z 4 kg [P] Będziesz płakał jak ci powiem, że rezygnuję? [O] Pewnie nie bydlak [P] Jak masz na imię ? [O] Łukasz [P] Jak długo pełnisz funkcje OP ? [O] 10 kwietnia będzie rok . [P] Lubisz grać w piłkę nożną ? [O] Lubie, ale wole siłownie. Danke:* [P] yyyy... Mleko? (nie przejmuj się, moje ulubione pytanie <3). [O] Ciastko ? [P] Co tam u Ciebie słychać? [O] Nic ciekawego cały czas do przodu ... [P] Zmieniło się coś u Ciebie przez ostatnie pół roku? :> [O] Poza wagą i rangą na sieci to prawie nic . [P] Lubisz funkcję S@? [O] Kocham ten spam i pomoc innym graczom bez tego moje życie straciło by sens .Lubie :spiteful: [P] Blondynka? A może brunetka? (dlaczego?) [O] hymm .Bez znaczenia liczy się wnętrze i cycki :acute: [P] Ulubiony serial? [O] M jak Miłość <3 [P] Co myślisz o horrorach? [O] Przydatne na długie wieczory [P] Dawno nie pisaliśmy, prawda? Nie uważasz, że trzeba byłoby to zmienić? ^^ [O] Prawda prawda ,postaram się to zmienić , jeszcze nadrobimy te stracone chwile :give_rose: [P] Palisz? (jeśli tak to jak długo?) [O] Tytoniu nie . [P] de_dust2 czy de_aztec? [O] de_aztec na cod 200 zawsze wybierają dd2 wiec mam jej dość .Ale lubię grac na dd2 #2 [P] m4 czy ak? [O] ak a dlaczego to nie wiem ;p [P] Opisz siebie w 1 zdaniu . [O] Ja to ja ,po prostu wasz niezastąpiony i niepowtarzalny FiGhT3rEk. Nominuje osobę która każdego wieczoru przesiaduje na Skypie z swoim "osiedlowym napinaczem "(Malu) osobą to jest Ania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 @FiGhT3r - super odpowiedzi, a szczególnie te na moje pytania . Good job :good: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Fajnie wyszło:) Jak masz 190 i 103 to nie jest źle^^ U mnie to jest tłuszczyk jak przy 184 mam 92 i to wgl nie wyrobione;p Ps, plusik wiadomo leci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Pytaniem nie odpowiada sie na pytanie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kristo [P] Ile ważysz? [O] około 103 kg [P] Ale bez jaj [O] To nie wiem .Odlicz sobie z 4 kg Masz jaja jak wielbłąd? Kristo [P] Ile masz lat ? [O] Jeszcze 18 ale już nie długo [P] Kiedy urodzinki ? [O] Październik Faktycznie 8 miesięcy już blisko Dobre odpowiedzi +++++++++++++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Fajne odpowiedzi i ogólnie fajnie wyszło + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Super wyszło, + leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Odpowiedzi bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi