Atnam Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam. Zauważyłem iż chcąc grać na serwerze w drużynie TT nie mogę ponieważ zagram 1 rundę i gdy mnie zabija wracam ciągle do ct. Zdarza się że zagram kilka rundek i tak ciągle nie wiem czy ktoś ma z tym problem ale ktoś kiedyś na serwerze miał i czy dało by się to jakoś naprawić lub macie jakiś sposób na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Serwer sam ustala i przerzuca graczy, więc nie ma na to sposobu. Pewnie mówisz o 1 rundzie gdzie gracze pchają się do TT, a w ct zazwyczaj 2 osoby. A jeśli nie, to nie tylko ty tak masz, ostatnio co zginąłem to przerzucało mnie do przeciwnej drużyny, przez parę rund. Wyrzucił bym zmianę drużyny w ciągu gry, irytujące jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No tak ale chodzi mi nie na początku mapy tylko jak już sie np gra z 5/10 min Jest to uciążliwe bo chcesz pograć w tt a nie możesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 A mnie przerzuca z CT do TT A co to Wam przeszkadza, sytuacja losowa gdzie gracie... A bez tego składy byłyby 20 vs 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 E tam u mnie to norma, czasami co rundę mnie przerzuca ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Na to się nic nie poradzi. Przerzuca graczy, przerzucało i przerzucać będzie. Sam przez to przechodziłem, że co rundę losowało mnie i przerzucało do innego teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi