:)(: Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Nick: (: Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bdb Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 pluginów jeszcze nie pisze Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: STEAM : STEAM_0:1:34999587 Dlaczego Ty: Jestem miłą ogarnięta oraz pomocniczą osobą, często przebywam na serwerze, czasami jest taka sytuacja że przez jakiś czas w godzinach szczytu nie ma żadnego admina, a ja zazwyczaj wtedy mam czas i gram. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h Kontakt: Steam/pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=%3A%29%28%3A wiem nie ma jeszcze 30h ale nadrobię czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Na nie - mało godzin obecnych na serverze - praktycznie Cie nie widuje - na pytanie doświadczenie w byciu adminem napisałeś bdb, bardzo rozwinięta wypowiedź - adminów jest już dużo i nie raz bywa, że po 6-7 na serverze siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 obawiam się, że nie spełniasz wymagań, więc muszę zamknąć temat i odrzucić twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi