Gość Guest Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Imię: Przemek Wiek: 15 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam Staż na forum: ponad miesiąc Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Redaktorem FanPage'a jestem, ale z wywiadami mam styczność po raz pierwszy. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Redaktor FanPage i admin Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: myślę że z godzinę dziennie bym mógł poświęcić. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Redaktor Rozmówca [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Witam, masz czas na przeprowadzenie wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak mam ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W takim razie powiedz nam parę słów o sobie [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Dobrze. Więc lubię karać Anię na cod 400 . Mam 14 lat ;p MAm brata. Lubie Barcelone i Real Madrid. [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: a uprawiasz może jakiś sport? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie. Ale kiedyś chodziłem na tańce przez 5 lat [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A kto jest twoim idolem tanecznym ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nigdy nie miałem idola. Robiłem to bo to lubiałem ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: A jakie jest twoje życiowe motto? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: A nawet nie wiem [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Co sądzisz na temat Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Sądze, że są tutaj bardzo mili ludzie [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Dlaczego zdecydowałeś się akurat na admina COD 400? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Heh. Ponieważ spodobał mi się serwer i poznałem najlepszego Opiekuna [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: W najbliższym czasie będziesz starał się o jeszcze jakąś rangę? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Nie, ponieważ nie pozwala mi na to wiek [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Ile grasz już w cs'a i czy dalej chcesz w niego grać? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Gram około 3 lata i tak chcę jeszcze w niego grać [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh Kogo byś usunął z Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Jeszcze nie poznałem osoby którą bym usunął [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Aha, a grasz w jakieś inne gry? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Tak. Bf3/4, League Of Legends, Elsword, Tomb Rider ;p I takie tam gry . [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Heh, co byś dodał na Multi-Head ? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Raczej zmienił ;] Że adminami mogą być nawet 12,13,14 latkowie jeżeli są ogarnięci ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: Też się z tym zgodzę A kto według Ciebie najlepiej spełnia swoje obowiązki rangowe? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Trik3r ;p Malu, Ania, Numerek ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: N o to już prawie koniec. Może jakiś suchar na koniec? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: -Co robi kobieta oglądając pustą kartke papieru? [/align] [align=center]- Czyta swoje prawa ;p [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: haha Chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl: Malu , Anię, Numerka i oczywiście Trikera [/align] [align=center] [/align] [align=center]NoMercy | Multi-Head.pl: No to dzięki za wywiad, i powodzenia w życiu prywatnym [/align] [align=center] [/align] [align=center].:SouL:. | Multi-Head.pl:Dzięki, i nawzajem [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Jestem na tak Wywiad jest na dobrym poziomie Czytelny I jest redaktorem fan page. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja jestem na Nie. Mimo, że jesteś redaktorem fanpage'a, to masz nawet słabo rozwinięte zdania. Nie pisze się zdania z małej litery, oraz nie zaczyna się słowem "A". Zdania się zaczyna z dużej litery, nie małej. I zakończone kropką, wykrzyknikiem lub znakiem zapytania. W niektórych zdaniach nie ma nawet kropki. Słabe kolorki i krótki wywiadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Na nie, za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 krotkie brzydkie interpunkcja leży na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kolorystyka =/ Po co te Multi-Head ? Popracuj jeszcze troche izmienie zdanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Marca 2015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Szczerze powiem, że wywiad nie jest zadowalający. Interpunkcja u Ciebie leży - np przed spójnikami nie stawiamy przecinków. Redaktor też powinien wiedzieć, że pisze się na przykład "lubiłem" (nie lubiałem...) oraz zdania zakańczamy kropeczką. Kolorystyka też źle dobrana - tym niebieskim kolorem ciężko odczytać wypowiedzi, które zostały udzielone na Twoje pytania. Chyba wszystko co chciałam to napisałam. Popracuj na razie, a przede wszystkim nie poddawaj się i spróbuj w niedalekiej przyszłości. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na NIE: -Interpunkcja leży -Wywiad krótki -Ten napis Multi-Head.pl -Kolorki nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Na nie: -popracuj jeszcze troche -wywiad krótki -mogles usunąc ten multi-head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jestem na NIE: -Dopatrzyłem się tam trochę błędów, -Wywiad jest za krótki, -Stylistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi