Crim Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Nick: Crim Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na innych serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam doświadczenie w byciu adminem, znam się na tym i inni gracze nie krytykują mnie. Pomagam nowym graczom. Spędzam wiele czasu na steam, forum. Kontakt: GG, Skype, Steam, Forum Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Link do GameTracker: http://www.gametracker.com/player/Crim/80.72.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musza Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Mógłbyś się bardziej postarać co do tego podania , tak naprawdę nie widziałem Cie jeszcze na serwerze ale patrząc na GM to może być tylko przypadek . +wiek +amx -nic o Tobie nie wiemy , wykaż się , daj się poznać Graczom , Adminom i Górze ! Jak narazie jestem na nie , nie przekonałeś mnie ale życzę powodzenia /edit W sumie Admin by się przydał bo nie zostało za wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessia ♥ Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 hmm? Dam ci TAK: Steam + GT + AMX + Wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 hmm? Dam ci TAK: Steam + GT + AMX + Wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Dzieki zalezy mi na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wszystko jest okej, jest nas mało i wymagania spełnia. Tylko zachowanie, sprawowanie itp. to nie mam zielonego pojęcia, bo w ogóle nie kojarzę osoby. Troszkę więcej aktywności, GT przez ostatnie dwa tygodnie koło czterech godzin na serwerze. Na forum... Myślę żeby dać sobie jeszcze tydzień na zapoznanie się, wznowić temat i z przyjemnością będę za sprawdzeniem chętnego Pana na okres próbny^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ok rozumiem dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 http://multi-head.pl/index.php/user/37825-bondzio/ Multi-Konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 http://multi-head.pl/index.php/user/37825-bondzio/ Multi-Konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Gracze zbanowani, także podania do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Gracze zbanowani, także podania do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi