Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=44176 Chciałem sobie zagrać na cod 500k lvl pod innym nickiem, a wyszło tak że wziąłem taki nick który miał aktywne bany, proszę sprawdzić moje ip i sid a osoby zbanowanej, będą inne. Proszę o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Cóż nie ma u nas coś takiego jak "ban na nick". Musi być coś nie tak z Twoim IP/SID. A i dostosuj się do wzoru (dzięki temu będziemy mieli Twoje dane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 @iBDN. twoje ip było bardzo podobne do ip zbanowanego, tak jak byś miał zmienne dlatego Cię zbanowałem. Jeśli popełniłem błąd to proszę o UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Creativ bo tak wyszło heje. Godzina, data zdarzenia: 20:33 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: 91.240.197.112 Uzasadnienie: wyżej, sorry ale jestem na fonie i nie mogę edytować postu, sprki za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 admin popełnił błąd gracz dostaje UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi