Gość Guest Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Twój nick : Killer Godzina, data zdarzenia: Nie wiem 03.29.2015 Mapa:de_dust2_long STEAM_ID / IP: 46.232.128.158 Uzasadnienie : Mam 15 lat.Dostałem bana od admina hacked za wh a miałem perk legendarny skill jerema . Ten perk tam pisało nie skoczonośc amunicji i widzisz nie widzialnych prosze odbanujcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 29 Marca 2015 Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Admin banujący ma 24h na przedstawienie dowodów. W innym przypadku ty dostajesz UB a osoba banująca ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Admin ma czas do 23:19 31.03.2015 Sorki, że wprowadziłem w błąd. Z tego co widzę w bansie to dostałeś ss'y. Skorzystaj z tego poradnika: http://multi-head.pl/topic/52352-jak-szybko-znaleźć-ssy/ Na ich wstawienie masz 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Czas na wstawienie ss'ów minął. Jedyna szansa na dostanie UB to zrobienie własnoręcznie 100 reklam naszej sieci. Moderatora proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi