Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> MemesiO

MemesiO

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Przemysław

2. Kontakt: Forum, tel podam priv, Facebook, GG, Ts3 (czasem siedzę)

3. Lokalizacja: Ćwiklice, Śląskie

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 3-4h

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 4h dziennie

6. Posty (min.500 sensownych): Jest

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym poprawić kontakt administracja - gracz, niewątpliwie wygląda to bardzo źle, zwykły gracz czeka parę dni na odpowiedź moderatorów i wyżej. (Nie pisze o Danke ;D)

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Najlepiej całe forum

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Pewno, jako członek UBT i admin DM posiadam takie umiejętności.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość jest, chociaż czasem każdy ma chwile słabości, nie przekłada to się jednak na pracę, forum, grę. Staram się codziennie wchodzić na forum, oraz serwer. Mam takie dni w których jest to nie możliwe.

11. Coś o sobie: Właśnie skończyłem grę w piłkę nożną, grałem jako prawy pomocnik w B klasie. Moje hobby to modyfikowanie stron internetowych.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Oczywiście, byłem Administratorem Technicznym na kilku forach, oraz Head Adminem na jednym, z pełnym dostępem do ACP, mam zainstalowane IPB na localhostcie, modyfikuje style do własnych potrzeb.

13. Obowiązkowe mikro: Jest.

Memesio to niewątpliwie bardzo pozytywny chłop, bardzo łatwo z nim się dogadać i bardzo często jest aktywny. Można wręcz ująć, że komunikatywność to jego podstawowa cecha. W swoich decyzjach wydaję się zawsze obiektywnie podchodzić do sprawy. Jego doświadczenie z IPB jak widzimy jest całkiem spore.

Nie widzę innych możliwych opcji niż zagłosować (jeżeli ktoś na to w ogóle zwróci uwagę) w ten sposób:

Jestem na TAK.

Powodzenia.

Do kolegi niżej: Czas jest takim podmiotem, który wraz z odpowiednią motywacją (moderator-pilnowanie porządku na forum) będzie wzrastał dużo szybciej.

W ten sposób można go w bardzo banalny sposób nadrobić. :)

Nie z przekierowaniem na tak.

Tak z przekierowaniem na nie.

Nie wiem co myśleć.Jesteś troche na sieci a masz tylko 11 dni.Trochu mało.Pozjadałeś KROPKI gdzie niegdzie.Wiek i podanie podpowiadają tak lecz masz mało czasu i to duży minus.

Tak/Nie nie wiem co sądzić ...

1 modek 80 dni a drugi 11 zaraz nadrobi ;))

Nie jesteś z Nami tak długo, jak reszta osób, których podania mnie zaciekawiły, ponadto Twoja ortografia i interpunkcja leży, co widać nawet w tym podaniu i mnie osobiście odrzuca od niego :)

Niby spełniasz się jako członek UB, jednak nie widzę Ciebie w roli Moderatora.

Jesteś z Nami od 1 Czerwca 2014, czyli 302 dni. Skoro spędzasz dziennie 4h na forum, to teoretycznie powinieneś mieć ponad 50 dni na koncie, a masz ich 11. Trochę duża różnica.

Na nie.

Jestem na tak,

+ Radzisz sobie z rangą UBT ,

+ Wymagania spełniasz,

+ Zależy Ci na tej posadzie i to jest ważne.

@UP: Kolego, wiadomo, że każdy przeznacza tyle czasu na wirtualny świat ile może, a ty masz do niego pretensje, że nie spełnił twojej nielogicznej regułki. Przecież pisał, że nie codziennie jest na forum.

Niestety z obecnych kandydatów daję Ci najmniejsze szanse na pełnienie tej funkcji. Widziałbym Cię za to w roli admina technicznego. Potrzebna jest na sieci taka osoba po ostatnich rezygnacjach, a Ty jesteś idealnym i jedynym kandydatem. Liczę po cichu, że ktoś weźmie to pod uwagę.

. Jesteś z nami kawałek czasu, lecz są osoby, które są z nami dłużej i do tej pory starają się o Moderatora. Utrzymaj taką aktywność, a przy następnej rekrutacji powinniśmy zobaczyć się już w jednolitych kolorach. 

Dla Ciebie mam inną propozycję współpracy. Skontaktuj się ze mną na PW. ;))

Pozdrawiam, @Procentowy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...