Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GienGster [AMXBans] Reason : ' reklama IP ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2058681058 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.145.30 ' [AMXBans] ======================================= spoko,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 atomat sam Cie zbanował za reklame pewnie na twoim była reklama . zresetuj router zmien ip i powino dzialać wszystko okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2015 Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 mamy problem zrestartowalem i nic nie pomoglo P.s nie prosciej dac UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Up!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Usuń z cfg reklamę i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 w cfg nie mam rzadnej reklamy wiece nie wiem dlaczego autotamt dal mi bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Z tego co mi wiadomo to plugin banował losowych graczy dlatego też otrzymujesz UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi