Crim Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick: Crim Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na innych serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam doświadczenie w byciu adminem, znam się na tym i inni gracze nie krytykują mnie. Pomagam nowym graczom. Spędzam wiele czasu na steam, forum, GT. Kontakt: GG, Skype, Steam, Forum Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Link do GameTracker: http://www.gametrack...2.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nick: Crim Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na innych serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam doświadczenie w byciu adminem, znam się na tym i inni gracze nie krytykują mnie. Pomagam nowym graczom. Spędzam wiele czasu na steam, forum, GT. Kontakt: GG, Skype, Steam, Forum Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Link do GameTracker: http://www.gametrack...2.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SalamandeR Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na dzień dzisiejszy jestem na NIE... Powód słaba aktywność. Popraw się i napisz podanie za 7-dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SalamandeR Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Na dzień dzisiejszy jestem na NIE... Powód słaba aktywność. Popraw się i napisz podanie za 7-dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ok rozumiem dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ok rozumiem dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Również na NIE tak jak salamander napisal musisz poprawić aktywność na serwerze mysle ze tydzień lub dwa i ponownie napisz podanko tygodniowo minimum 6-7 godzin u nas trzeba spędzać wiec sie postaraj. Jezeli chodzi o mnie to mam tylko to jedno zastrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Również na NIE tak jak salamander napisal musisz poprawić aktywność na serwerze mysle ze tydzień lub dwa i ponownie napisz podanko tygodniowo minimum 6-7 godzin u nas trzeba spędzać wiec sie postaraj. Jezeli chodzi o mnie to mam tylko to jedno zastrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Spoko dzieki za szybka odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crim Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Spoko dzieki za szybka odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi