Rekinek Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nick: MoJo JoJoo Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): w ciągu mojej przygody z cs'em byłem adminem już nie raz Więc ogarniam to Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: gra na no steam 3 lata (moje początki w cs) a potem zakupiłem key do steam 25.01.2010 roku czyli steam mam już 5 laT Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Gram dosyć długo u was Cały czas tylko na Only DD2 . Gram praktycznie codziennie (bardzo często w porach nocnych) a wtedy haxy szaleją i nie ma kto robić z nimi porządku Jako Admin byłbym rozważny i nie nadużywał swoich praw Administratora serwera. Poza tym mam tu na serwerze VlPa więc w sprawach finansowych będę pomagał serwerowni JEŚLI MACIE OBAWY CO DO MOJEJ KANDYDATURY NA ADMINA MOGĘ PRZEJŚĆ OKRES PRÓBNY I UDOWODNIE , ŻE JESTEM ROZSĄDNYM ADMINEM Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 w ciągu dnia a w weekendy często są nocki Kontakt: Najlepiej dodać mnie na Steam Nazwa Użytkownika: hilleerrr Nick na Steam : MoJo JoJoo link do game tracker : http://www.gametracker.com/player/MoJo%20JoJoo/80.72.43.106:27027/ link do game tracker: http://www.gametracker.com/player/Reeksio%20%20VlP/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nie masz wymaganych godzin. Na nie i temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Dobij godzinki i poproś kogoś z administracji o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dobiłem godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 105 godzin. Szansę można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Z taką aktywnością na serwerze szybko stracisz admina. Poza tym nie ma Cię na forum już 4'ty dzień, jak widać nie zależy Ci na adminie. Popraw aktywność i zapraszam za 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi