starydobryFlint Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Wzór podania: Nick: starydobryFlint Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): adminowałem przez 3 miesiące na serwerze ODD2#2 na tej sieci, zrezygnowałem z 1.6 i już od 4 miesięcy gram w cs go Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat 1.6, 4 miesiące cs go Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: znam się na tym, nie było ze mną problemów, dobrze adminowałem, ostatnio często wchodzę na ten serwer i myśle że mógłbym ogarnąć, bo czasami szkoda patrzeć co się tam dzieje, a adminów nie widać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności przeważnie kilka h Kontakt: priv Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/starydobryflint/ Nie wiem czemu jest błąd w GT ale nie wykrywa mi serwerów cs go. Tu jeszcze na stats: http://csgo-stats.com/flintflintowy/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 jestem na tak + widziałem cię na serwerze + wiek + dobrze strzelasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farus Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 na tak dd2#2 ogarnial tu tez sobie poradzi i ogarnie tych piszczacych 10 latkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na tak spoko to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Na tak: -Wymagania. -Wiek. -Doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoT1Kkkk Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Często widze cie na serwerze, bardzo kulturalny i ogarniety gracz. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Jestem na TAK, jak dziś grałem to cię widziełem na serwerze i byleś miły, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Jakieś zainteresowanie ze strony administracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Kwietnia 2015 Administrator Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi