LagrEd Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam chciałbym się dowiedzieć co się dzieję z serwerem. Może jakiś inny admin wie i spróbuję mi to wyjaśnić? Kto gra na serwerze powinien wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam chciałbym się dowiedzieć co się dzieję z serwerem. Może jakiś inny admin wie i spróbuję mi to wyjaśnić? Kto gra na serwerze powinien wiedzieć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Z ciekawości kliknąłem sobie właśnie w GameTracker serwera i z tego co widać po jego nazwie to chyba się przeniósł na inną sieć Ktoś z góry mógłby się tym zainteresować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grio2 Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ci z góry jak to powiedziałeś wiedzą o tym bo sami serwer oddali i go zrujnowali ale to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Marca 2016 Administrator Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Serwer poszedł do zaprzyjaźnionej sieci. Co oni z nim zrobią to już ich sprawa. Może kiedyś ponowimy jakiś serwer w ten deseń, ale na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru płacić 80 zł / miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Marca 2016 Administrator Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi