Frost` Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam, mam problem z małą ilością fps na steam w cs 1.6. Na non steam mam po 100 fps, a na steam około 20-30. HELP ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Spróbuj przeinstalować steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ok jutro spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ok zrób tak 1. Wejdz w opcje CS zakładka Video odznacz tam verity sync, hd models/// po tej operacji zaznacz jeszcze low graphics kliknij apply i powinno być dobrze z FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 gl_vsync 0 masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania autora tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi