Haq# Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar Tematyka: Dowolna Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: biało-czerwone Rozmiar: Taki, aby pasował Napis: - Inne uwagi: Dobrze jakby było coś, albo ktoś na awatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Podpowiedz mi co Cię interesuje, bedzie mi łatwiej coś podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Hmm.. Moze byc tlo bialo czerwone. To bedzie avek na steam. Nie wiem co mam więcej napisać :v Zaproponujcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [align=center]Oki, więc zinterpretowałam to tak, że lubisz coś, co jest związane z patriotyzmem inaczej z Polską. Moja koncepcja:[/align] [align=center][/align] [align=center]Jeśli masz inny nick na steam niż na forum, napisz, to zmienie [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 O taki mi chodziło Tylko jakby tam pisało HaQ. Przez duże Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [align=center]Proszę, poprawione :[/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Dziękuję Można zamknąć :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi