Swirusek Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: dowolna (Tylko nie takie jak posiadam) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):--- Kolorystyka:Dowolna Rozmiar:Aby sie zmiescilo Napis: ? $w!RuSeK ? Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): sygnatura Tematyka: Motocykle Sportowe. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca):--- Kolorystyka:Dowolna Rozmiar: tak zeby sie zmiescilo (Najlepiej zeby sie zlało z tłem na forum albo było na cala dlugosc) Napis: $w!RuSeK ? Admin Cod 45K ? TP ESL MAPS ? Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na avatarze nie zmiesci sie tyle informacji. Wybierz sobie max 2 jakie chcesz miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Zaktualizowałem informacje z Awatarem i Sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Sygnatura od Cthulhu, dodałam tylko napis. [/align] [align=center] [/align] [align=center]I avek ode mnie:[/align] [align=center][/align] [align=center]http://i62.tinypic.com/2rcbexl.jpg[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Można zamknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi