infinite. Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam oto taki problem ponieważ na komputerze cs:go mam zainstalowanego a po każdym wyłączeniu komputera pokazuje mi się że się zaczął dopiero instalować od nowa . NIe wiem co mam z tym zrobić bo to zaczyna denerwować . Pomóżcie mi jeśli będzie można . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Pysiak ja na twoim miejscu od razu sprawdzałbym ustawienia na steamie, ponieważ kiedyś miałem coś podobnego i musiałem się grzebać na zmianę w steamie i panelu sterowania. Sprawdź czy masz wszystko ok w ustawieniach na steamie, a jeśli to nie pomoże to najlepiej format cs:go(wszystkie ustawienia na początkowe+reinstall) powinno pomoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Wyłącz automatyczne aktualizacje. Miałem to samo i to mi pomogło póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisz czy problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Tak pomogło bardzo wam dziękuje i do usłyszenia A wam chłopaki po + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi