Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BigoS [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53220902 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 194.169.228.10 ' [AMXBans] =============================================== DD2 #2 Twój nick podczas gry: BigoS Godzina data zdarzenia: 10-04-15 Mapa: DD2 Steam: STEAM_0 : 0 : 53220902 Uzasadnienie: Próbuję wbić na serwer i pokazuje na konsoli: ban za czitowanie... Nawet nie byłem na serwerze gdy dostałem bana i nie wiem dokładnie za co poleciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zapraszam admina @Mały MeKinToSz do przedstawienia dowodów. Przypominam, że admin na przedstawienie ich ma 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nie przypominam sobie żebym go banował może przez przypadek gdy wbijał co chwile odpał który grał jedną rundę i próbował uciekać odbanujcie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nie przypominam sobie żebym go banował może przez przypadek gdy wbijał co chwile odpał który grał jedną rundę i próbował uciekać odbanujcie go Każdemu się może zdarzyć, ale następnym razem postaraj się uważać . Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi