Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Nick: By_Ferver Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem na trzech serwach . Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę ,że 6 i więcej mi nie potrzeba, Pluginów pisać nie będę. Staż w CS-sie: Gram od 10 roku życia na botach a potem serwery no i aż do teraz. Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Po prostu chce zmienić dużo na tym codzie bo mi się podoba tylko ma wady, chciałbym się zająć czymś, często gram i uważam ,że mogę pomóc.No ale nie ważne. Uważam ,że mogę wiele wnieść i pomóc serwerowi, Jestem ogarnięty, Nie wyzywam, Często piszę na u@,że mam racje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy: od 1-6 h, Zależy czy mi się chce Kontakt: GG: 53544200 Wiadomość na Multi Head Skype Ts Link do GameTracker'a:http://www.gametrack...2.40.110:27027/ (1200 Minut Jest ) Wymagania: - Wchodzenie raz dziennie na forum; (Tak) - Minimum 15 lat; (Tak) - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (Tak) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (Tak) (Nie dostałem bana za kulturę ani złamanie regulaminu, same ss'y by się upewnić ) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; (Zgadza się, Zgłaszam na u@ często i nie wdaje się w dyskusje ani się nie kłócę) - Posiadanie mikrofonu; (Tak) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, Wymagania spełniam Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Odczekaj 14dni o tego podania bo od tametego nie odczekales http://multi-head.pl/topic/60323-by-ferver-jako-admin-2/#entry317150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Na nie - Nabijasz godziny na spect, - Składasz podanie po podaniu, jak na razie nie spełniasz wymogów i nie rób tego, gdyż spam podaniami powinien być karany warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Bez jaj..Gorzej od dzieciaka..Nie dostaniesz Admina narazie,tyle w temacie i to zrozum. A ja proszę o bana/warna dla tego gościa bo to jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi