Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: piszCzel prO.;o Godzina, data zdarzenia: 11/04/2015 / Godzina: 20:24 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP:2.30.72.60 Uzasadnienie: Gralem sobie na mapie De_dust2 normalnie.. Nie mam wh.;> Gram juz od 2 lat w Cs'a .. Chce ub, albo dostac demko, nigdy nie dostalem u Was Bana, to moj pierwszy raz. Czekam na odp. ~Czekam, czekam.;d Tylko kiedy on wejdzie?;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Poczekajmy na wypowiedź admina Flexee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No więc nie mam żadnego demka ani ss'ów niestety, ale obserwowałem gracza przez 2 albo 3 rundy i w każdej rundzie wydawało się że widział gdzie jest jakiś gracz, poza tym wielu ludzi mi zgłaszało na u@ że biega na wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Flexee, Dobrze, ze zglaszaja kogos. tylko, ze ja widze to Gracze na Wszystkich serwerach zgalaszaja. Zabilem 10 typa w 1 round.. Dali mi ss'y i nic nie mialem..;/ To sa takie Dzieciaki, ktore zdedaja.. I placza, nie gram na WH, jesli nie masz Demka/Ss'ow to chyba jest za takie cos UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 No więc nie mam żadnego demka ani ss'ów niestety, ale obserwowałem gracza przez 2 albo 3 rundy i w każdej rundzie wydawało się że widział gdzie jest jakiś gracz, poza tym wielu ludzi mi zgłaszało na u@ że biega na wh. He? Coraz bardziej tracę wiarę w adminów. Musisz mieć dowody, brak dowodów = ostrzeżenie. Proszę Opiekuna serwera, Moderatora o ukaranie admina. Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dobra może i to mój błąd, ponieważ wielu odpaleńców biegało po mapie. Za to przepraszam i proszę o odbanowanie gracza następnym razem zrobię ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ehh... Admin dostaje ostrzeżenie do działu admin, a gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi